De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij enkele wedstrijden actief.

Op Tweede Paasdag wordt traditioneel de Klap tot Klaploop georganiseerd. Daarbij lopen de deelnemers van Musselkanaal naar Stadskanaal, een afstand van 10 kilometer. Michiel Veldman liep de 10 kilometer in een tijd van 33.21 minuten en werd hiermee vierde van alle deelnemers. Albert Mussche liep 40.10 minuten en was hiermee vierde bij de Mannen 50+. Jeanette Mussche liep een tijd van 56.59 minuten.

Bij de Keistad Baancompetitie in Amersfoort liep Dennis Brandenburg de 5000 meter voor het eerst de baanloop onder de 17 minuten. Met een tijd van 16.54,79 minuten verbeterde hij zijn persoonlijk record voor de baan met 18 seconden. Michel Wierbos liep een tijd van 19.43,31 minuten.

Op de warmste 6 april ooit gemeten werd in Kampen de 2bruggenloop georganiseerd, hierbij moeten de deelnemers tweemaal de IJssel oversteken, eerst via de Stadsbrug en daarna via de Molenbrug. Door de hoge temperatuur en de harde wind werd het een pittige wedstrijd. Rianne Niewold liep de wedstrijd over 10 kilometer in een tijd van 42.38 minuten en werd hierbij derde bij de Vrouwen. Albert Mussche liep een tijd van 43.04 minuten.  Jeanette Mussche liep de wedstrijd over 5 kilometer in een tijd van 29.54 minuten.

Dennis Brandenburg liep bij de Woest Lochemsebergloop in Barchem de 5 kilometer in een tijd van 20.01 minuten en werd hiermee eerste bij de Mannen 40+.