Op vrijdagavond 27 oktober werd door het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko de inhaalwedstrijd gespeeld tegen het 5e team van Wezep. Sibrand Hassing, Jeroen Delhaas en Albert Kuiper kunnen de punten goed gebruiken, want beide teams staan op gelijke hoogte bovenaan in de poule. Sibrand begon zijn eerste enkelpartij tegen Stefan Boer, met weinig moeite wist hij deze te winnen. De tweede enkelpartij werd door Jeroen tegen Gerrit v.d. Poll gespeeld, die niet helemaal fit was. Na twee games haakte Gerrit de knoop door en gaf op. De punten kwamen op het conto van Jeroen. Gerrit kwam hierdoor ook niet uit tegen Sibrand en Albert, zodoende werden deze punten Staphorst 1 in de schoot geworpen. Albert z’n eerste enkelpartij ging onnodig de mist in, Henk van Diepen wist hem in de luren te leggen.

In het dubbel daarna zat het Sibrand en Albert niet mee, na een 2-0 gamevoorsprong bleek dit helaas niet genoeg te zijn om deze partij in winst om te zetten. Sibrand en Albert lieten zich door weinig overtuigend spel en meerdere sorry ballen tegen, in de 3e, 4e en 5e game de kaas van het brood eten. Door het uitvallen van Gerrit won Sibrand ook zijn tweede en laatste enkelpartij tegen Henk van Diepen. Tegen Stefan Boer verloor Jeroen zijn enige enkelpartij. Wat Albert niet lukte, bleek Jeroen wel te lukken. Jeroen won n.l. wel van Henk van Diepen. Albert won de laatste enkelpartij dan wel weer van Stefan Boer. Uitslag, een 7-3 winst voor Staphorst 1.