Ruim 400 campings openen tijdens de Open Camping Dag op zaterdag 6 april op feestelijke wijze hun deuren om de start van het kampeerseizoen te vieren. Ook bij Familiecamping De Vossenburcht ben je van harte welkom om overal op de camping een kijkje te nemen. We hebben een warm ontvangst, je kunt een leuke gps-speurtocht doen, lekker spelen in de speeltuin en zelfs komen proefkamperen met korting! 

Start van het kampeerseizoen
Tijdens de Open Camping Dag zetten bijna 450 campings en een groot aantal kampeerbedrijven in heel Nederland hun deuren open voor geïnteresseerde kampeerders. Zo kunnen zij vrijblijvend rondkijken op de camping en alvast voorbereidingen treffen voor hun kampeervakantie. De Open Camping Dag markeert hiermee de start van het kampeerseizoen.

Vrijblijvend kijken op de camping
De bedoeling van de Open Camping Dag is om heel Nederland te laten zien hoe leuk kamperen is. Ook mensen die nog nooit hebben gekampeerd hebben, kunnen toch eens kijken of een vakantie op een camping iets voor hen is. Iedereen in Nederland wordt van harte uitgenodigd om de start van het kampeerseizoen in te luiden en de kampeervoorpret te laten beginnen.

Tijdens de Open Camping Dag zijn de campings en kampeerbedrijven geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Alle informatie over deelnemende campings en kampeerbedrijven staat op opencampingdag.nl.

Welkom in IJhorst
Zaterdag 6 april is iedereen van harte welkom op Familiecamping De Vossenburcht aan Bezoensweg 5 in IJhorst van 10.00 tot 17.00 uur. Neem een kijkje achter de schermen en slagboom! De koffie staat klaar.