Zou je (weer) in een projectkoor willen zingen, maar vind je een wekelijkse koorrepetitie te veel? Dan is dit een unieke kans. In 2024 zal er weer een projectkoor o.l.v. Harm uitvoeringen geven. Wil je ook meedoen? Geef je dan op via www.consolonl.nl of via klaasje.slager@kliksafe.nl.  Je kan je opgeven tot en met 1 maart 2024.

Koorrepetities

Op jaarbasis volg je 8 koorrepetities en heb je 4 concerten. Tijdens de koorrepetities zullen we losse koorstukken en het oratorium Jozef studeren. Verder zullen we ons richten op kerstmuziek. De koorrepetities worden gehouden in het Hervormd Centrum (Stuivenbergstraat 51) in Genemuiden.

Repetitiedata zijn op:

Zaterdag 9 maart
Zaterdag 13 april
Zaterdag 25 mei
Zaterdag 29 juni

Uitvoeringen:

Zaterdag 8 juni | Koorconcert in de Bovenkerk van Kampen
Zaterdag 6 juli  | Uitvoering oratorium Jozef in de Bovenkerk van Kampen

Na de zomervakantie gaat het projectkoor kerst-repertoire studeren.

Repetitiedata zijn op:

Zaterdag 21 september
Zaterdag 19 oktober
Zaterdag 16 november
Zaterdag 7 december

Uitvoeringen:

Donderdag 19 december          | Kerstconcert vanuit de Bovenkerk van Kampen
Maandag 23 december             | Kerstconcert vanuit de Grote Kerk van Dordrecht

Vaste medewerkers

Harm Hoeve is de dirigent van het projectkoor. De koorrepetities zijn onder zijn leiding en hij zal de concerten dirigeren. Marco den Toom is de vaste organist bij het projectkoor. Andere musici die meewerken aan de concerten worden z.s.m. bekendgemaakt.

Enthousiast geworden? Geef je op via www.consolonl.nl of via klaasje.slager@kliksafe.nl.

Voor alle data geldt: D.V.