Kooiker Groep is trotse sponsor van VV Staphorst! De Kooiker Groep bestaat uit 5 bedrijven: Kooiker Zuigtechniek, Klaas Kooiker Aannemersbedrijf, Kooiker Daktoppers, Saugbaggersales en Kooiker Maatvoering.

Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. En die kwaliteit komt niet uit de lucht vallen maar wordt gewaarborgd door ons personeel, onze ambassadeurs. Iedere keer gemotiveerd en naast de klant. Zo vinden we samen een oplossing, wat de vraag ook is. Op ons kun je vertrouwen. Of je nu een oplossing zoekt op het gebied van infra, bouw of industrie. De kennis en kunde, de mensen en het materieel: we hebben het allemaal.

Met onze groeiende 5 bedrijven en daarmee het aantal medewerkers, wordt vitaliteit ook steeds belangrijker. Daarom vinden we het belangrijk om lokale (sport)clubs te sponsoren! We wensen alle deelnemers dan ook veel succes en plezier het komende seizoen.