Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde afgelopen vriojdag thuis tegen het 2e team van GTC uit Genemuiden. Sibrand Hassing, Jeroen Delhaas en Albert Kuiper moesten zich waar zien te maken in deze wedstrijd. Zowel Sibrand, Jeroen en Albert starten voortvarend, na drie enkelpartijen was de tussen stan 3-0 voor Staphorst 1. Ook in de vierde partij scoorden Jeroen en Albert, zodat er zelfs een 4-0 op de klokken stond. Hierna kon GTC 2 in de enkelpartijen die volgden, de door Staphorst 1 verworven voorsprong iets draaglijker maken. Uiteindelijk bleef de uitslag steken op een 7-3 winst voor Staphorst 1. In de enkelpartijen pakte Sibrand drie winstpunten, Albert scoorde er twee en Jeroen moest genoegen nemen met één winstpunt.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen speelde vrijdagavond ook thuis, hun tegenstander was TT Zwolle 7. Door afwezigheid van Roel Brakke moesten Nico Drost en Jennieke Krale deze klus zien te klaren. De wedstrijd begon voor Staphorst 2 dus met een 0-3 achterstand. Nico en Jennieke lieten zich echter hierdoor niet van de wijs brengen. Hoewel er een aantal enkelpartijen in vier en vijf games beslist moesten worden, gingen de meeste winstpunten naar Staphorst 2. Nico scoorde 100% door alle enkelpartijen te winnen. Jennieke liet van haar drie enkelpartijen er één steekje vallen.Toch een prima resultaat voor beide spelers, 6-4 voor Staphorst 2.

Het 1e Staphorster jeugdtafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman was vrij.