Vorige week heeft de Technische Commissie (TC)  overeenstemming bereikt met Jan van der Veen om ook komend seizoen voor de groep te staan bij SC Rouveen Vr1.

Na overleg met de spelersgroep en de TC bleek dat iedereen graag door zou willen gaan met Jan als trainer. Ook Jan had in een eerder stadium al aangegeven dat hij goed op z’n plek zat dus waren er geen belemmeringen om tot een verlenging te komen. Met veel plezier is hij nu voor het eerste seizoen werkbaar bij Vr1 en is blij hier ieder geval een seizoen aan vast te knopen.

De dames zijn onder leiding van Jan bezig met een degelijk seizoen en draaien mee in de subtop van de 4de klasse. Toch zit er volgens Jan meer in de groep. Dat lieten ze afgelopen zaterdag dan ook zien door ongeslagen koploper DESZ Vr1 op een gelijkspel te houden, terwijl er zelfs tot laat in de wedstrijd een overwinning in zat. Het mooie nieuws dat Jan had verlengd met een bijna complete selectie laat zien dat er wel degelijk wat mogelijk is bij de dames.

Ook trouwe vlagger bij de dames Albert Krale (beter bekend als Appie) heeft aangegeven volgend seizoen beschikbaar te zijn om de vlag te hanteren. Beide mannen (Jan en Appie) zijn al bijna een onafscheidelijk duo bij het “vrouwen/meiden-voetbal” bij de SC Rouveen.

De TC is blij dit te kunnen melden, maar de eerlijkheid biedt te zeggen dat we nog wel op zoek zijn naar een enthousiaste leider/leidster voor deze groep. Dit seizoen hebben Jan en Albert het met z’n tweeën opgepakt, maar in een ideale situatie zou een leider/leidster een betere invulling zijn.

Mochten er mensen zijn die dit een leuke uitdaging vinden om hier een rol in te spelen dan mogen ze contact opnemen met Carlo Dunnik van de TC.