Dit jaar zal de jaarvergadering van de Wijkraad van Staphorst Noord in een andere vorm plaatsvinden. Woon je niet in Staphorst Noord dan ben je wel van harte welkom!

Omdat we het belangrijk vinden om er voor alle burgers in Staphorst te zijn, willen we alle inwoners van de kern van Staphorst uitnodigen voor deze avond. De avond heeft als thema ‘Voor elkaar’ gekregen, omdat we voor elkaar klaar willen staan en dit kunnen wij niet alleen, hier hebben we elkaar voor nodig.

We hebben daarom diverse organisaties uitgenodigd, die deze avond aanwezig zijn om u te informeren of uw vragen te beantwoorden over gezondheid, welzijn, wonen, veiligheid enz. Aanwezig zullen zijn medewerkers van de volgende organisaties: Vechthorst, Ondernemersvereniging, Welzijn Staphorst, Alzheimer trefpunt, Bibliotheek, Adullam (Samenzoo), Vluchtelingenwerk, SAAM Welzijn, Ontdek Staphorst en nog meer! Verder zal er voor iedereen een kop koffie of thee zijn met wat lekkers en is er ruimte elkaar te ontmoeten.

U bent van harte welkom op:

Maandag 12 februari

Inloop vanaf 19:30

Dienstencentrum Staphorst

Berkenlaan 1