Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde uit tegen het 2e team van Harderwijk. Jeroen Delhaas, Albert Kuiper en Sibrand Hassing gingen in de volle gymzaal gemotiveerd van start. Jeroen moest in de eerste partij gelijk aan de bak. Hoe Jeroen ook z’n best deed, een winstpunt zat er helaas niet in. Ook in zijn tweede en derde enkelpartij ging Jeroen, na soms een kleine voorsprong te hebben genomen toch nog mis. Albert zat in hetzelfde schuitje, Jeroen en Albert moesten dus toezien dat ze geen winstpunten mee naar Staphorst wisten mee te nemen. Sibrand had het ook moeilijk, alleen zijn eerste enkelpartij wist hij in winst om te zetten. Bij zijn tweede en derde enkelpartij viel het kwartje in de vijfde game steeds net de verkeerde kant op. Het dubbel was daarentegen een makkie, in drie games waren Albert en Sibrand veel te sterk. Uitslag, een ietwat geflatteerde winst van 8-2 voor Harderwijk 2.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen speelde vrijdagavond ook in Harderwijk, zij moesten tegen het 4eteam. Roel Brakke, Jennieke Krale en Nico Drost hadden de wind in de zeilen. Op een paar vier en vijf games na wisten ze, inclusief het dubbel (Roel en Jennieke) de volle winst mee naar huis te nemen. De overige enkelpartijen werden zonder al te veel inspanningen door het team verzilverd, Uitslag, 0-10 voor Staphorst 2.

Het 1e Staphorster jeugdtafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman ging zaterdagmorgen op weg naar Genemuiden. Het 1e team van GTC was hun tegenstander. Voor Mark de Witte, Naut Brakke en Ezra Drost was het de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Mark begon zijn eerste enkelpartij wat voorzichtig en liet zich de kaas van het brood eten. In zijn tweede enkelpartij maakte hij het weer goed, deze won Mark in vier games. Naut en Ezra moesten deze keer elk één enkelpartij en samen het dubbel spelen. Deze drie partijen werden in winst omgezet. Uitslag, een verdiende 1-4 winst voor Staphorst 1.