Super Belangrijk Boek is een uniek invuldagboek voor kinderen. Het dagboek staat vol inspirerende citaten, gezegden en vragen, waardoor het voor kinderen makkelijk en leuk wordt om over hun leven na te denken. Waar dromen ze van? Hoe voelen ze zich? Wat vinden ze leuk? Wat vinden ze niet leuk? En slapen ze liever in een bed van spaghetti of zwemmen ze liever in een zwembad vol chocolademelk?


Waarom Super Belangrijk Boek?

Super Belangrijk Boek ondersteunt bij de positieve ontwikkeling van kinderen. De vragen in dit dagboek helpen kinderen om na te denken en zich open te stellen voor hun dromen, gedachten, gevoelens en meningen.

Het bijhouden van een dagboek is een geweldige manier om jeugdherinneringen vast te leggen.
Super Belangrijk Boek helpt kinderen de moeilijkheden in hun leven te verwerken. Het helpt bij de ontwikkeling van een probleemoplossende instelling door kinderen aan te moedigen zelf oplossingen te vinden voor hun uitdagingen en problemen.

Het dagboek geeft ruimte om negatieve emoties te verwerken en moedigt dankbaarheid en een positieve instelling aan. Het ondersteunt daarnaast bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Regelmatig een dagboek bijhouden is een leuke manier om goede communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Super Belangrijk Boek biedt ruimte voor creativiteit en stimuleert de fantasierijke geest van kinderen.

Het boek is te koop voor €18,95.

Naast het boek is ook het Super Belangrijke Vragen spel verkrijgbaar (€14,95). Het spel bestaat uit 55 kaarten met interessante en grappige vragen om elkaar nog beter te leren kennen.

Het boek en het spel zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar.

www.dehaanboeken.nl