Bent u op zoek naar een manier om uw algehele fitheid te verbeteren terwijl u geniet van de gezelligheid van een actieve bezigheid? Dan is Dames Grondgym bij SV Rouveen precies wat u zoekt!

Tijdens onze Dames Grondgym-les werken we eerst aan uw algehele conditie. Dit omvat oefeningen die gericht zijn op kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Na deze oefeningen is het tijd om te ontspannen en plezier te hebben met een leuk afsluitend spel.

Iedereen is welkom bij Dames Grondgym, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. U kunt op uw eigen tempo sporten, en onze trainer zal u begeleiden tijdens de sessie om ervoor te zorgen dat uw conditie en fitheid verbetert.

Kom gerust eens vrijblijvend meedoen! Zo kunt u zelf ervaren of Dames Grondgym iets voor u is. Onze lessen vinden plaats op dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur in de gymzaal in Rouveen. Wij nodigen u uit om langs te komen en te ontdekken wat Dames Grondgym bij SV Rouveen voor u kan betekenen!