Di 23 januari: vervolg vormingscolleges dr. Bart Jan Spruyt

STAPHORST – Twee jaar geleden startte een werkgroep vanuit de Scholen met de Bijbel uit Staphorst samen met de historicus en columnist dr. Bart Jan Spruyt het initiatief van vormingscolleges. Dinsdag 23 januari (en NIET dinsdag 16 januari) is het eerstvolgende college in de Prins Mauritsschool te Staphorst. De maandelijkse bijeenkomsten worden ook nu weer gefaciliteerd door de Scholen met de Bijbel. Ze zijn vrij toegankelijk.

Het thema van dinsdag 23 januari is “Kindbeelden: Calvijn en Rousseau”.

Het doel dat de werkgroep door middel van deze vormingscolleges nastreeft, is om mensen die de christelijke en klassieke traditie zijn toegewijd – of zich daarin willen verdiepen – toe te rusten en persoonlijk te vormen. Persoonlijke vorming is het resultaat van lezen en spiegelen.

De komende bijeenkomsten zijn volgens plan op de dinsdagen 23 januari, 27 februari, 19 maart, 9 april, 21 mei en 18 juni (19.30 uur). Locatie: Prins Mauritsschool, Gemeenteweg 326a te Staphorst.

Meer informatie vindt u op de website www.smdbstaphorst.nl/vormingsavonden.