De Melkvee Innovatiedagen staan voor dit weekend op de agenda vandaag werd een belangrijke mijlpaal bereikt met de installatie van de Lely Exos. Eind van de middag maakte hij zijn eerste, volledig geautomatiseerde, ronde om vers gras bij de koeien te brengen. Met het buitenterrein dat vorm begint te krijgen en een groot deel van de beurstent al ingericht, wordt er uitgekeken naar twee dagen vol innovatie en inspiratie.

Morgen zal het terrein volledig klaar worden gemaakt om bezoekers te ontvangen voor de Melkvee Innovatiedagen, een groots evenement georganiseerd door 15 standhouders die gezamenlijk de boerderij van de toekomst willen presenteren. Innovatie staat centraal en alle standhouders staan te klaar om bezoekers te informeren over hun nieuwste producten en diensten.

Voor iedereen
Het evenement is toegankelijk voor iedereen, van boeren tot burgers en buitenlui. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht, met activiteiten zoals een speurtocht over het hele erf, een springkussen en een zandbult. Bovendien ontvangt elke bezoeker een goodiebag en kan hij genieten van een lekker frietje en snack.

Voor wie meer informatie wil over de standhouders of gratis tickets wil registreren voor het evenement, nodigen wij uit om een kijkje te nemen op de website: www.melkveeinnovatiedagen.nl

Mis dit unieke evenement niet en ontdek de toekomst van de landbouw op de Melkvee Innovatiedagen 2024!

Wanneer: 5 & 6 april, tussen 10:00 en 16:00 uur

Locatie: Mts. Dunnink, Leidijk 9b, Staphorst

www.melkveeinnovatiedagen.nl

YouTube video