Ter Harmsel fysiotherapie heeft ook voor 2024 weer contracten getekend met alle zorgverzekeraars. Hierdoor zijn cliënten die Ter Harmsel bezoeken voor behandelingen fysiotherapie verzekerd van een volledige vergoeding.  Voorwaarde is wel dat de client een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij een van de zorgverzekeraars. Hoeveel behandelingen worden vergoed is afhankelijk van het aanvullende pakket wat wordt afgesloten bij de zorgverzekeraar.

“Wij vinden dat zorg toegankelijk moet zijn voor iedereen. Het kan niet zo zijn dat je geen fysiotherapie kunt krijgen omdat de kosten te hoog worden. Om die reden hebben we ook voor komend jaar weer contracten gesloten met alle verzekeraars zodat onze zorg voor iedereen toegankelijk blijft”, aldus praktijkeigenaar Wim ter Harmsel.

Fysiotherapie wordt voor het grootste gedeelte betaald vanuit de aanvullende verzekering.  Kinderen onder de 18 jaar krijgen de eerste 18 behandelingen kinderfysiotherapie volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Voor het bezoeken van de fysiotherapeut heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts.  U kunt rechtstreeks met de praktijk een afspraak maken.