11 september 2021. De dag waarop de 3e editie ging plaatsvinden. Dit jaar was het groter aangepakt. Het terrein was uitgebreid door middel van een weiland wat we konden gebruiken. Met 60 stuks rijplaten konden de brommers perfect parkeren. 

‘s Ochtends om 10.00u ging het terrein open. De deelnemers mochten vertrekken tussen 11.00u en 12.30u. Het was grauw weer, in de hoop van zegen dat het droog bleef. ‘s Ochtends was dit wel het geval. Helaas toen ‘s middags de rijders terugkwamen regende het wel. Tja.. Dat hoort erbij. Gelukkig mag dat de pret niet bedrukken en kunnen de brommers tegen een beetje water.

De rit was ongeveer 100 kilometer en ging door verscheidene kleine plaatsjes als De Wijk, Ansen, Diever etc. De rit werd langs allerlei terrasjes gestuurd zodat de deelnemers altijd een hapje en een drankje konden halen tussendoor. Rond 14.00 hadden we de eerste rijders terugverwacht. Door de goede inzet van vele vrijwilligers hadden ze het terrein al een beetje omgebouwd zodat de deelnemers een broodje en wat te drinken konden halen.

Ondanks de regen en kleine tegenslagen hebben wij, als organisatie, veel kunnen leren en bedanken wij alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors. Zonder deze groep was dit allemaal niet gelukt. Voor de sponsors zal er nog een sponsoravond plaatsvinden. 

Hieronder een kleine greep uit de foto’s die gemaakt zijn door Jaco Hoeve Fotografie. Voor de complete selectie kunt u op deze link klikken.