De voorbereidingen zijn al in volle gang, het erf wordt omgetoverd in een feestelijke kerstmarkt vol gezelligheid. Bezoeker kunnen in een tent allemaal mooie kerstspullen, kransen, kerststukken, toeven kopen en meer. Natuurlijk met een hapje en een drankje, een springkussen voor de kinderen. Bij aankoop ontvang je ook nog eens een leuke attentie.

Het jubileumfeest wordt gevierd op vrijdagavond tussen 18:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Rianne begon 10 jaar geleden haar bloemenatelier en inmiddels is ze in Rouveen niet meer weg te denken. Vooral de shop bij Total weten de inwoners van Rouveen goed te vinden. De shop staat vol met boeketten, bloemstukjes en accessoires. Daarnaast is Rianne druk met de volledige aankleding van bruiloften. Van bruidsboeketten tot volledige styling van de kerk en de feestlocatie. Rianne vertelt: “Het is zo leuk om samen met een het bruidspaar de bloemen en aankleding te kiezen die helemaal aansluit bij hun feest. Als ik ze dan zie stralen op de foto maakt dat mijn werk zo dankbaar. Graag wil ik al mijn klanten enorm bedanken, dankzij hen kan ik dit jubileum vieren!”. Naast de styling van bruiloften, verzorgt ze ook de styling van woningen en kantoren.

Na 10 jaar heeft ze besloten haar logo en huisstijl te vernieuwen. Aanstaande vrijdagavond wordt het nieuwe logo onthult tijdens het event. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit jubileum samen met Rianne te vieren.