´Hoe gaat het?` – `Goed, maar druk.´ – ´Ik heb je al heel lang niet meer gezien?´ – Ja, maar ik heb het ook zo druk.´ Druk, druk, druk….We zijn allemaal druk, druk met werk, druk met leren, druk met van alles en nog wat, druk druk, druk!

Ook ons kleine SWOS-clubje heeft het druk, druk en nog eens druk. Voorzitter en schrijver van deze nieuwsbrief zou er per 1-1-2022 ook mee stoppen. Reden: ook hij heeft het te druk. 
Nu redden we ons prima met het veldwerk, maar nieuwe mensen in het bestuur  krijgen: NO WAY!   Tja, hoe dan verder, het zou het einde van SWOS zijn en dat is dan ook wel weer erg jammer, we hebben in al deze jaren toch heel wat moois tot stand gebracht.

Daarom is voor nu het besluit genomen om geen lange afstand tochten meer te organiseren, alleen nog onze Avondvierdaagse. Daar is SWOS tenslotte ooit voor in het leven geroepen. 
Ook zullen we jaarlijks een speciale tocht organiseren, voor 2022 is dit in ieder geval een prachtige herdenkingstocht ergens begin oktober, uiteraard te zijner tijd meer hierover op onze site, facebook en in de nieuwsbrief. En.. we hebben toch ook nog goede hoop dat we onze Reestdaltocht 17 september 2022 ook door zullen laten gaan, zet deze maar vast even stiekum in uw agenda!
Mochten we ons 20-jarig jubileum halen (2025) dan staat er natuurlijk een tweede versie van de DIEKLOOP aan te komen.  


Misschien zijn er geweldige mensen die naar aanleiding van dit schrijven graag het bestuur van SWOS willen komen versterken? mail dan even naar info@swos.nu