De voorbereidingen zijn alweer in volle gang: op woensdagavond 31 januari 2024 organiseert Sport en Business haar jaarlijkse sportersavond in samenwerking met de Gemeente Staphorst. Op deze avond krijgen alle lokale sportkampioenen de aandacht die zij verdienen!

Oproep aan kampioenen
Ben jij een sportkampioen die:

– In 2023 een eerste plaats heeft behaald op een NK, EK of WK?
– Waarvan de sportbond is aangesloten bij NOC NSF?
– Woont in Staphorst?

Dan horen wij graag van jou! Voldoe jij niet aan bovenstaande eisen, maar ken jij wel iemand? Je kunt ook iemand anders opgeven! Indien je jezelf, je team of een ander wilt aandragen voor huldiging kun je dit doen via het formulier op onze website: sebstaphorst.nl.

Het is ook mogelijk om (naam, sport + niveau en de prestatie) te mailen naar info@sebstaphorst.nl. Doe dit voor 1 januari.

Ben jij erbij op 31 januari 2024?
Dit jaar krijgen niet alleen Sport & Business leden en topsportsporters de mogelijkheid om bij de sportersavond aanwezig te zijn! Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tegen geen geringe vergoeding. Meer informatie hierover volgt.