De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

De Verlichte Cross in Oldebroek wordt bij kunstlicht georganiseerd op de mountainbikeroute dus met heel veel heuveltjes en bochten. Jordy Pasman liep de 4 kilometer in een tijd van 15.28 minuten en werd hiermee derde bij de Mannen senioren. Karlo Hoeve liep een tijd van 16.54 minuten.

Bij de Kamphuis Cross in Dalfsen liep Jordy Pasman de cross over 5,5 kilometer in een tijd van 20.43 minuten.

Bij de Turvenloop in Langeveen liep Dennis Brandenburg de 5 kilometer in een tijd van 17.45 minuten. Michel Wierbos liep 18.54 en Albert Mussche 19.05 minuten.

De Oliebollenloop in Hasselt is voor de meeste hardlopers traditioneel de afsluiting van het hardloopjaar. Hierbij vindt de start en finish plaats bij de Veldschuur in De Olde Maten en lopen de deelnemers door Zwartewaterklooster. Johan Bloemert liep de wedstrijd over 8 Engelse Mijlen (12,8 kilometer) en was hierbij met een tijd van 47.58 minuten snelste van alle deelnemers en won de eerste prijs in de categorie Mannen 50+. Jeffrey Gerrits liep de wedstrijd over 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) in 24.32 minuten en verbeterde hiermee zijn persoonlijk record met 52 seconden. Erik Compagner verbeterde zijn  p.r. met 44 seconden tot 24.34 minuten. Berend Poelarends liep 32.52, Marjan Meijerink 35.05, Gerda de Groot 35.21, Myrna Gerrits 36.07 en Corina Vrieling 37.49 minuten.

Dennis Brandenburg liep bij de Bosloopcrosscompetie in Harderwijk de 5 kilometer in een tijd van 18.38 minuten en was hiermee de snelste van alle deelnemers.

Albert Mussche nam in Gorredijk deel aan de Oliebollenloop en liep daarbij de 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) in een tijd van 25.00 minuten.