We hebben deze week bij Dubbelgaaf een prachtige partij desktops kunnen inkopen. Deze desktops zijn nooit ingezet vanwege te veel voorraad. Daardoor kunnen we ze nu nieuw in originele verpakking aanbieden, maar nu voor een zeer scherpe prijs.

De Dell Optiplex 7010 is een desktop uit de hoogste zakelijke assortiment van Dell, die ondanks zijn formaat een erg sterke machine voor zakelijk en thuisgebruik maakt. De Intel Core i5-13500 Processor in combinatie met 16 GB RAM en 256 GB SSD maakt deze desktop een uitstekende keuze voor intensief computerwerk. Door het compacte formaat (29,3 cm x 9,3 cm x 29 cm) neemt deze desktop weinig ruimte in beslag en biedt veel vrijheid in het inrichten van jouw bureau. Naast de desktop ontvang je ook een bijbehorende muis en toetsenbord van Dell. Daarbovenop krijg je bij ons ook nog eens 2 jaar garantie na aankoop!

Bezoek onze winkel of kijk op Dubbelgaaf.nl voor meer informatie.