Kom zaterdag 18 november 2023 langs in Zwolle. We vertellen je graag alle informatie en mogelijkheden!

Tijdstip: 09:00-12:00 uur

Locatie: Mercure Hotel, Hertsenbergweg 1, Zwolle

BBL Transport en Logistiek

Ben jij geknipt voor een baan in de transport- en logistieke sector? Droom je van een goed salaris? Wil je kosteloos je diploma, rijbewijzen én certificaten behalen? Maar niet wekelijks naar school? Wij regelen het voor je! Wij bieden je een gratis officieel erkende MBO-opleiding aan. Professioneel, flexibel en zonder gedoe. Instappen dus!

Meer informatie: https://www.bbltl.nl/gratis-mbo-diploma/

Rijbaan.nl

Wil jij opgeleid worden tot vrachtwagenchauffeur met daarbij een baangarantie? Switch van baan via Rijbaan.nl! De juiste route om je te laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur. Zaterdag 18 november staan we voor je klaar om uitleg te geven over het opleidings- en werktraject via Rijbaan.nl.

Proefrit

Wil je 18 november direct een gratis proefrit maken in de personenauto of vrachtwagen van Gons?

Meld je aan via de website: https://rijbaan.nl/roadshow/

YouTube video