De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen weken bij diverse wedstrijden actief.

Bij de Diepe Hel Holterbergloop in Nijverdal lopen de deelnemers over de Sallandse Heuvelrug. Albert Mussche liep de wedstijd over 10 kilometer en kwam hierbij tot een tijd van 40.00 minuten, waarmee hij vijfde werd bij de Mannen 50+.

De Lemelerbergloop in Lemele is de eerste van de vijf wedstrijden voor de Vechtdal Crosscompetitie. Dennis Brandenburg liep de korte cross over 5,8 kilometer in een tijd van 24.04 minuten. Jeffrey Gerrits liep 24.09, Rianne Niewold 28.23 minuten. Mieke Sellis won met een tijd van 35.18 minuten de tweede prijs bij de Vrouwen 60+ en Helma Bloemert liep 36.09 minuten. Bij de lange cross over 11.5 kilometer liep Gerben Boneschansker een tijd van 49.43 minuten. Zaterdag 18 november is de Zwarte Dennencross in Punthorst de tweede wedstrijd van de Vechtdal Crosscompetitie.

In Epe werd de Najaarsloop georganiseerd, een wegwedstrijd door de Eper bossen. John Brinkman nam deel aan de halve marathon. Hij liep de 21,1 kilometer in een tijd van 1.26.46, waarmee hij zijn persoonlijk record met 23 seconden verbeterde. Bij de wedstrijd over 10 kilometer liep Klaas Kisteman een tijd van 36.35 minuten en won hiermee de tweede prijs bij de Mannen. Johan Bloemert won met een tijd van 38.42 minuten de derde prijs.

Op Terschelling werd op zaterdag, een dag voor de Berenloop, de Kleintje Berenloop georganiseerd. Connie Kok liep hierbij de 10 kilometer in een tijd van 57.22 minuten.