Lekker bewegen in de buitenlucht, we kijken er naar uit. Zeker nu het mooi weer begint te worden. Tennis blijkt een sport te zijn die in coronatijd veilig en verantwoord beoefend kan worden. Hoewel de KNLTB-competitie nog even wordt uitgesteld kan en mag er buiten weer recreatief getennist worden. En er mag ook weer gedubbeld worden.

Let wel op de basisregels, te weten 1.5 meter afstand houden, handen wassen en bij klachten thuis blijven  en je laten testen. Er mag nog geen gebruik gemaakt worden van de kantine en kleedkamers. Er wordt hard gewerkt om de drie gravelbanen in Staphorst weer speelklaar te maken. Hopelijk kunnen de banen 5 april weer open en is iedereen welkom.


Voor nieuwe leden is er een fantastische aanbieding voor 2021 gemaakt. 
Meer informatie kun je vinden op de website van tennisvereniging Staphorst, www.tvstaphorst.nl.