Omdat door corona dit jaar opnieuw de triathlon is afgelast, hebben wij gezocht naar een andere oplossing. Deze hebben we gevonden in een virtuele happening.
Wij zijn erg blij met deze oplossing, doe jij dit jaar mee?


Het grote voordeel is dat je hiervoor niet naar Staphorst hoeft te komen, maar in je eigen woonplaats kunt blijven. Dit is natuurlijk ook een nadeel, wat hadden we jullie graag gezien!!  

Van 1 tot 15 mei willen we iedereen de kans geven om zelf de 3 verschillende onderdelen (het liefst op 1 dag) te doen en ons de tijden door te geven per onderdeel. Dit kan in Staphorst op ons parcours, maar ook bij jouzelf thuis, als je de juiste afstanden maar aanhoudt.

Het gaat om de 1/8e triathlon, dus 500 meter zwemmen20 km fietsen en 5 km lopen. (Wanneer het nog niet mogelijk is om te zwemmen in het zwembad, is het ook toegestaan om buiten te zwemmen)

Je houdt je tijd per onderdeel bij via Strava, Garmin Polar, etc. Zo kunnen we een uitslag van de triathlon bepalen.

Is dit zorgvuldig, qua tijden? We gaan uit van de sportiviteit van een ieder en door het bijhouden van de tijden via genoemde apps kunnen we enige controle op dit klassement uitvoeren.Op onze site en sociale media houden we hier een klassement van bij en onder de deelnemers verloten we 2 gratis inschrijvingen voor de editie van 2022.
Kijk voor meer informatie op http://www.triathlonstaphorst.nl/

Foto boven: Triathlon 2019 © René Admiraal