De Nederlandse agrarisch ondernemer Antoon Smits exploiteerd onder Kiev een veehouderij bedrijf met 2.000 koeien. Graag wil hij iedereen meenemen in de problemen van iedere dag als veehouder. Wij lezen en horen er veel over en daarom is het zo interessant om rechtstreeks het echte verhaal te horen. Hij zal foto’s van zijn bedrijf laten zien en als er vragen zijn deze beantwoorden.

De agrarische studievereniging Landsman Welvaart te Staphorst nodigt iedere belangstellende, alle boeren, burgers en buitenlui, op maandag 13 november aanstaande uit om 20.00 uur in de aula van de Pieter Zand te Staphorst om deze bijzondere bijeenkomst mee te maken.

Landsman Welvaart wil er ook graag een goed doel aan hangen waar een ieder een vrijwillige bijdrage aan kan schenken. Dat doel is Stichting de Leeuw Kiev. Dat is een initiatief van ondernemers in Oekraine waaronder de bekende Nederlandse agrarisch ondernemer Kees Huizinga. Met de middelen die binnenkomen worden er goederen en medicijnen naar de Oekraine verzonden en zij weten als plaatselijke mensen exact waar hulp nodig is.

Dus iedereen is van harte welkom. Dus ook niet agrariers.
Voor verdere info kunt u contact opnemen met voorzitter Klaas Slager 06- 29147509.