De buurtsportcoaches organiseren in samenwerking met het SAAM Welzijn de Alleskunner in Staphorst. Bij deze activiteit gaan we door verschillende minigames kijken wie de Alleskunner van de gemeente Staphorst is.

Wanneer?

Op woensdag 31 juli van 10:30 – 14:00 organiseren de buurtsportcoaches in samenwerking met SAAM Welzijn de Alleskunner in Staphorst. De precieze starttijd per groep volgt nog via informatiemail.

Waar?

De Alleskunner zal plaatsvinden op het SJOS Veld (Ebbinge Wubbenlaan 57, Staphorst). 

Voor wie?

De Alleskunner is voor leerlingen uit groep 6, 7, 8 en klas 1.

Aanmelden

Leerlingen kunnen zich aanmelden door de QR-code te scannen op de poster en het aanmeldformulier in te vullen. Daarnaast kunnen leerlingen zich ook aanmelden door op de onderstaande link te klikken en het aanmeldformulier in te vullen: https://www.staphorst.nl/form/aanmelding-voor-de-alleskunner-op-31-juli. Vol = Vol.

We hopen je graag de 31ste te zien! Voor meer informatie zie de flyer.