23 september 2023 | 08:00 16:00 Hermelenweg 190 8028PL, Zwolle, Nederland

De Radio Onderdelen Markt (ROM) bij ‘De Lichtmis’ is al jarenlang een begrip onder radiozend- en luisteramateurs. Op 23 september 2023 vindt deze markt voor de 40e keer plaats op het parkeerterrein van wegrestaurant De Lichtmis. De markt is geopend van 08.30 uur tot 16.00 uur en biedt een groot aanbod van gebruikte en nieuwe elektronica, computers en hardware.

De markt is een ideale plek voor de knutselende radiozend- en luisteramateur om inspiratie op te doen en nieuwe en/of gebruikte materialen aan te schaffen. De variatie in het aanbod is groot, waardoor er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor je nieuwste project of gewoon nieuwsgierig bent naar de gadgets op het gebied van radio- en zendapparatuur, bij de Lichtmis vind je het allemaal.

Naast het aanbod van elektronica is er op de markt ook genoeg ruimte voor onderling QSO. Het restaurant biedt een ideale plek om een hapje en een drankje te nuttigen en om bij te praten.

Voor bezoekers die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid in de nabijgelegen weilanden. Parkeren kost €2 per auto. De toegang tot de markt is zoals voorgaande jaren gratis.

De locatie van de ROM is goed bereikbaar via de snelweg A28. Wegrestaurant De Lichtmis ligt ter hoogte van afslag 22, richting Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hasselt. Het adres van De Lichtmis is Hermelenweg 190, 8028 PL Zwolle.

Kom dus op 23 september 2023 naar De Lichtmis en ontdek het zelf!