Onder het motto “sterk als staal, licht als aluminium” levert StoreVan Nederland via dealerbedrijven zoals KUIPER Wagenbouw professionele bedrijfswageninrichtingen voor bijna elk merk en type bedrijfswagen.

Efficiëntie en productiviteit zijn cruciaal voor elk bedrijf, en een goed geordende bedrijfswagen speelt hierin een belangrijke rol. StoreVan biedt standaard- en op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Door middel van een 3D-tekenprogramma creëren wij kosteloos een
ontwerp op maat voor uw bedrijfswageninrichting,
waardoor u sneller, efficiënter en veiliger uw producten, gereedschappen
en andere goederen kunt vervoeren.

Of u nu een kleine bestelwagen heeft of een groter bedrijfsvoertuig, StoreVan heeft de ideale inrichting om de laadruimte te optimaliseren en de gereedschappen en materialen daarin  georganiseerd te houden.

StoreVan: super licht, extreem sterk en betaalbaar.

Voor meer foto’s zie ons album: https://myalbum.com/album/X3PvY3vpNHBs/

Bedrijfswageninrichting