Zoals onlangs bekend gemaakt is zal de laatste open beker clubwedstrijd van de AMBC Staphorst dit seizoen naar voren verplaatst worden naar zaterdag 23 september. Dit in verband met de vele activiteiten op de oorspronkelijke datum van 14 oktober.

Clubcross vier, en tevens dus de laatste van dit seizoen bij de AMBC, zal, ijs en weder dienende, plaatsvinden op zaterdag 23 september. Aanmelden hiervoor kan nu! Het tijdschema voor de 23e is als volgt:

09.00 aanmelden
10.00u start training
12.00u start wedstrijden

Deelnemen kan in de volgende klassen:
50cc
65cc KW & GW
85cc KW & GW
Hobbyklasse
125cc B
250cc B
500cc B
Superklasse

Aanmelden kan via onderstaande link of op onze website: (Kijk op de crosspagina ‘wedstrijden 2023’)
Vooraf aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst! Hier aanmelden…

Foto © omdathetzoleukis.nl