Op donderdag 21 september start er weer een cursus Klik & Tik in Bibliotheek Staphorst. Deze cursus is speciaal voor mensen die geen of nauwelijks ervaring hebben met het werken op een computer. Tijdens Klik & Tik leer je een tekst typen, opslaan en printen via Word. Je maakt kennis met het zoeken en kopen op internet en je leert hoe je een e-mail moet versturen.

De cursus in Bibliotheek Staphorst bestaat uit zeven bijeenkomsten, die op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur plaatsvinden. Voor deze cursus vallen de zeven bijeenkomsten op 21 en 28 september, 5, 12 en 19 oktober en 2 en 9 november 2023.

Aanmelden

De cursus Klik & Tik is gratis en biedt plek aan maximaal acht deelnemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda of neem rechtstreeks contact op met Bibliotheek Staphorst, telefoon: 0522-462044 of mail info@bibliotheekstaphorst.nl