Aanstaande zaterdagmiddag, 26 augustus, zal er een openlucht evangelisatie gehouden worden. Deze openluchtdienst is op het grasveld bij de vijver op het terrein van de Christelijke Zorgboerderij ELAH aan de Puntweg 9, 7715 PK Punthorst.

Een prachtige rustieke plek in de natuur waar de blijde boodschap van het Evangelie van Gods Koninkrijk van vergeving, van rechtvaardiging, van vrede met God, van eeuwig leven, van genezing, bevrijding en herstel verkondigd zal worden. 

Wees van harte welkom met je kinderen vanaf 13.30 uur. Neem je eigen stoel(tje) mee, een kleedje voor de kids om op te zitten, een paraplu voor de regen en/of voor de zon, je Bijbel als je die hebt. Ook zonder Bijbel ben je van harte welkom! Kleed je op het verwachte weer. Neem een flesje water mee voor als het warm is. Er zijn toiletten op het terrein van de zorgboerderij die gebruikt mogen worden. 

De bijeenkomst begint om 14 uur met muziek en het zingen van Psalmen en geestelijke liederen. Wij gaan Gods Zoon, Jezus, eren, danken, loven, prijzen en Zijn Naam verhogen en verheerlijken!! 

“Want”, zo zegt de Bijbel in het Bijbelboek Titus 2 vers 11: “… de zaligmakende genade van God is verschenen aan alle mensen!” Daar, over die zaligmakende genade van God, Jezus Christus, zal het gaan tijdens deze openluchtdienst. Een aantal personen zullen getuigen van Jezus en Zijn aanwezigheid in  hun leven. 

Er is ook gelegenheid om je te laten dopen in water en Geest. Om Gods Geest te ontvangen om met kracht te kunnen getuigen van Jezus. En… om dit leven vol te kunnen houden door dichter bij Jezus te leven.

Daarnaast zullen wij gezamenlijk bidden en voorbede doen voor een opwekking. Dat de levendmakende Geest van Jezus Christus weer in de volle omvang terugkeert bij onszelf, in onze vaak gebroken gezinnen, in onze kerken. Dat de Geest neerdaalt op deze landstreek waar nog duizenden jongeren en ouderen op de brede weg leven op weg naar het oordeel.

Na afloop is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting, om koffie of iets fris te drinken.

Stichting “Levend En Stromend Water”