Blijven lezen tijdens de zomervakantie is belangrijk. En leuk! Want in de zomer, van 17 juli tot 4 september, kun je allerlei activiteiten komen doen in de Bibliotheek.

Kom jouw favoriete leesboeken uitzoeken en stop ze in een gaaf tasje die je mag versieren en houden! De Bibliotheek stopt er alvast een doeboek in. Of schrijf en teken je eigen verhaal en geef het een mooi plekje op de literatuurmuur, wie weet win jij de prijs!

En lukt het jou om te raden wat het mysteryboek is? In de Bibliotheek hangen allerlei hints verstopt. Stop de oplossing in de antwoordenbox en maak kans op een bon van de ijssalon!

Kijk in de agenda op de website om te zien welke gave digi-activiteiten in jouw vestiging worden gepland! Op de website zie je het hele overzicht, in de agenda vind je een toelichting en de mogelijkheid om je aan te melden. Zien we je snel?