Vrouwen en tassen zijn, als je het ons vraagt, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch zijn er een aantal must have tassen, die we graag met je willen delen in dit artikel. Wanneer je om je heen kijkt en ook naar je eigen garderobe, is de kans groot dat je meer dan één tas hebt. Zo zien we dat de gemiddelde vrouw zeker 3 tassen thuis heeft, waarvan er zeker één of twee een handtas zijn. Kijken we naar de wat kleinere tasjes, dan zijn dit er vaak een stuk meer. Vooral de crossbody en ook Valentino tassen doen het ontzettend goed. Is een nieuwe Valentino tas te duur, kijk dan eens naar een Valentino tas in de sale. Vooral rondom de feestdagen of andere speciale dagen, kun je ze online en ook in de winkel met flinke korting scoren! Omdat er een aantal tassen zijn waarvan wij vinden dat iedere vrouw deze zou moeten hebben, hebben we een top 3 voor je gemaakt.

De handtas

Iedere vrouw heeft één of meerdere handtassen. Een handtas is een tijdloze klassieker die perfect is voor dagelijks gebruik. Deze tas heeft voldoende ruimte om al je spullen zoals een portemonnee, telefoon, sleutels en make-up mee te nemen. Een handtas is verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan een leren tas voor een formele look of een canvas tas voor een meer casual uitstraling, een handtas voegt elegantie toe aan elke outfit. Bovendien kun je een handtas gemakkelijk aan je arm dragen of over je schouder hangen, waardoor je je handen vrij hebt. Niet voor niets is en blijft deze tas veruit het meest populair. Zowel voor normaal, als zakelijk gebruik.

Crossbody bag

Een crossbody bag is de ideale tas voor drukke dagen en wanneer je je handen vrij wilt hebben. Deze tas heeft een langere schouderriem waardoor je hem diagonaal over je lichaam kunt dragen, vandaar ook de naam ‘crossbody’. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar zorgt er ook voor dat je beide handen vrij hebt. Een crossbody tas biedt voldoende ruimte voor je spullen, terwijl je tegelijkertijd je handen vrij hebt. Het is perfect voor winkelen, reizen of avondje stappen, waarbij een grote tas niet bepaald praktisch is. Bovendien voegt een crossbody tas een trendy en jeugdige uitstraling toe aan je outfit. Of je nu kiest voor een minimalistisch ontwerp of een tas met opvallende details, een crossbody tas is een must have accessoire voor elke vrouw.

Clutch

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid en ga je in bijvoorbeeld een prachtige jurk of een broekpak, dan is een clutch een absolute aanrader. Een clutch is een kleine en elegante tas die je in je hand kunt dragen. Het is perfect voor avondjes uit, feesten of formele evenementen waarbij je alleen de belangrijkste spullen wilt meenemen, zoals je telefoon, sleutels en een lippenstift of je nog even in het toilet te kunnen optutten. Een clutch voegt een vleugje glamour toe aan je outfit en maakt je look compleet. Of je nu kiest voor een eenvoudige en klassieke clutch of een tas met opvallende details en versieringen, een clutch is een must have voor iedere vrouw.