Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je algehele conditie te verbeteren en tegelijkertijd te genieten van een potje voetvolleybal? Dan is Heren Grondgym bij SV Rouveen iets voor jou!

Tijdens de les van Heren Grondgym wordt er eerst een half uur lang gewerkt aan de algehele conditie. Denk hierbij aan oefeningen gericht op kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Na deze workout is het tijd om te ontspannen en plezier te maken met een half uur voetvolleybal. Dit spel combineert de techniek van volleybal met het plezier van voetbal, waardoor je gegarandeerd een leuke tijd zult hebben.

Bij Heren Grondgym is iedereen welkom, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Iedereen sport op zijn eigen niveau, de trainer begeleidt je tijdens de les en samen halen jullie het maximale uit je lichaam.

Kom gerust een keer vrijblijvend meedoen! Zo kun je zelf ervaren of Heren Grondgym iets voor jou is. De lessen worden gegeven op dinsdag van 20:30 tot 21.30 uur in de gymzaal in Rouveen. Kom langs en ontdek wat Heren Grondgym bij SV Rouveen voor jou kan betekenen!