Het handelen in cryptovaluta is vandaag de dag erg populair en het wordt hierdoor ook steeds toegankelijker en makkelijker gemaakt. Zo zijn er inmiddels een hoop apps die je kunt gebruiken voor het kopen en verkopen van cryptomunten. Dit maakt het een laagdrempelig proces. Er bestaan momenteel zoveel verschillende crypto apps dat het bijna moeilijk is om er een te kiezen. In dit artikel noemen we een paar goede crypto apps op die je kunt gebruiken!

Wanneer is een crypto app goed?

Maar wanneer is een crypto app nu eigenlijk goed? Waar let je dan op? Er zijn een hoop factoren die bepalen of een app wel of niet goed of betrouwbaar is. Ten eerste is gebruiksvriendelijkheid natuurlijk erg belangrijk. Het is wel zo handig als je makkelijk alles kunt vinden en altijd toegang hebt tot je wallet en account. Daarnaast zit er ook verschil in de mogelijke betaalmethoden die apps aanbieden. De meeste mensen vinden het fijn om met Ideal of PayPal te kunnen betalen, maar dit kan niet bij alle crypto apps. Wil je een overzicht van goede crypto apps die erg gebruiksvriendelijk zijn? Die kun je vinden op de website van Enqueteplein.

Bitvavo: de Nederlandse crypto broker

Bitvavo is een van de weinige Nederlandse crypto brokers. Dit maakt het voor veel Nederlanders hun favoriete plek om in crypto te handelen. Via deze app kun je in meer dan 175 verschillende cryptomunten handelen. Dit maakt dan ook dat hij hoog in de top 10 staat van beste crypto apps op enqueteplein.nl. In veel gevallen is Bitvavo ook voordeliger dan andere apps, daar staat de exchange ook om bekend. Vooral voor beginners is dit natuurlijk een goede reden om voor bitvavo te kiezen.

Binance: een enorm aanbod

Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je kunt handelen in meer dan 600 verschillende cryptomunten. Deze app is vooral populair dankzij het enorme aanbod, maar ook dankzij de uitgebreide functies en verschillende interfaces die hij biedt. Voor beginners is de app geschikt als ze goed onderzoek hebben gedaan naar de bestaande cryptovaluta en de mogelijkheden hiervan, maar ook voor gevorderden is dit een uitstekende exchange!

Coinbase: Ideaal voor beginners

Coinbase is een crypto app die er geliefd is onder beginnende beleggers. Dit komt door de gebruiksvriendelijkheid van de exchange en de slimme tools die hij biedt. Momenteel heeft de app meer dan 89 miljoen gebruikers en biedt hij toegang tot meer dan 100 verschillende cryptomunten.