Nieuw dit seizoen: categorie 60+

VECHTDAL – Zaterdag 5 november is het zover. De Lemelerbergloop luidt de start in van de zevende editie van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie.  Nieuw dit seizoen is de toevoeging van de categorie 60+ op zowel de korte als de lange cross en zowel bij de mannen als de vrouwen. De organisatie komt hiermee tegemoet aan de wens van veel hardlopers. De Vechtdal Crosscompetitie is een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in schitterende bosrijke omgevingen. Iedere hardloper kan aan de competitie meedoen.

ACO Van Elderen uit Ommen, Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen/Staphorst, Loopgroep de Zandstuve uit Vroomshoop en Spurt ’88 uit Hardenberg organiseren samen deze crosscompetitie. Hardlopers kunnen meedoen met vijf wedstrijden, in Lemele, Staphorst, Vroomshoop, Ommen en Hardenberg. Voor € 30,- inschrijfgeld voor de senioren en slechts € 10,- voor de jeugd kan worden deelgenomen aan alle vijf wedstrijden. In diverse leeftijdscategorieën zal worden gestreden voor de winst in de competitie. Om voor de eindoverwinning in aanmerking te komen dienen de deelnemers bij minimaal vier van de vijf wedstijden de finishlijn te zijn gepasseerd. Aan het eind van de competitie zijn er in elke leeftijdscategorie aantrekkelijke prijzen voor de drie hoogst geklasseerden te verdienen.

Wedstrijddata:

  • 5 november 2022 Lemelerbergloop in Lemele
  • 19 november 2022 Zwarte Dennen Cross in Punthorst (Staphorst)
  • 14 januari 2023 Zandstuve Bosloop in Vroomshoop
  • 4 maart 2023 ACO van Elderen Crossloop in Arriën (Ommen)
  • 18 maart 2023 Oldemeijercross in Rheeze (Hardenberg)

De inschrijving voor de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie 2022-2023 is geopend t/m 18 november 2022 of bij het bereiken van het maximum van 500 deelnemers.

Inschrijven voor de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie is alleen ‘online’ mogelijk. Daarnaast hebben de organiserende verenigingen afzonderlijk een eigen (voor)inschrijving.

Meer informatie is terug te vinden op www.vechtdalcrosscompetitie.nl.