Vanavond was er weer afzwemmen in het zwembad.

Deze kinderen hebben vorige week elke dag meegedaan aan het turbo zwemmen met als resultaat een diploma.

Het diplomazwemmen werd beoordeeld door de juffen Esther, Ina, Marijke en meester Richard.

Jongens en meisjes van harte gefeliciteerd!

De geslaagden zijn:

Diploma A

Hana Abdelrahman, Susannah Dunnink, Vera Dunnink, Sven Hartman, Bram Jansen, Dani Kleine, Jonathan Kooiker, Isolde Mulder, Mauritz Petersen, Tiemen Seinen, Suri Srinath, Florian Talen, Fleur Talen, Marlou Troost, Rebecca Ubak, Anna van der Valk, Melle Vos.

Diploma B

Jimmy Bisschop, Robin Bloemhof, Dylan Bloemhof, Emma Bonte, Marlies Dunnink, Loïs Hekman, Vince van der Horst, Rachel Kisteman, Sarah Krale, Ruben Hendrik Mulder, Niek Schoemaker, Lisa Talen, Finn Toussaint, Vayén Veldman, Juup Wentink, David Wiersma.

Diploma C

Tess van Leussen.