Helaas heeft de off-road commissie van de AMBC Staphorst moeten besluiten de Stapperster veldrit die op 28 december verreden zou worden af te lassen.
Dit is vandaag besloten na beraad met de gemeente Staphorst. Helaas is het onder de huidige aangescherpte coronaregels niet mogelijk de rit te organiseren.

Er is echter een klein lichtpuntje. De commissie probeert namelijk een nieuwe datum te plannen begin volgend jaar. Ook hiervoor zijn we voorlopig echter afhankelijk van de regels qua corona. Houd voor het laatste nieuws hieromtrent onze website en socials in de gaten.

Oproep aan (bepaalde) deelnemers
Tot slot een dringend verzoek aan deelnemers die  informatie  over de rit willen. Willen jullie hiermee NIET de gemeente Staphorst lastig vallen? De laatste dagen zijn er namelijk vele mensen geweest die de gemeente Staphorst gebeld hebben met de vraag of de rit doorging. Dit was totaal onnodig aangezien het nummer en mailadres van ons bestuurslid off-road gewoon op de website staat en wij altijd aangeven dat het laatste nieuws als eerste op onze website en socials komt te staan. De gemeente kon hierover dus sowieso geen antwoord geven en heeft deze telefoontjes als zeer lastig ervaren. Graag bij een volgende Stapperster veldrit dus vragen aan de club richten en niet onze gemeente hiermee lastig vallen!