Kerst; het woord is voor veel Nederlands niet meer dan een verwijzing naar een periode die in het teken staat van een feest. Maar wat er gevierd wordt? Dat is voor steeds meer mensen een vraag. Voor het Music For Christ Orkest, het Music For Christ Kernkoor en voor zanger Leen Koster is er geen sprake van een vraag. Zij zetten met ‘Celebrate Real Christmas’ een groot uitroepteken bij de ware betekenis van kerst; de komst van onze Heer en Heiland, Jezus Christus, naar de aarde om ons te redden.

Met drie geweldige concerten op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 december zijn het Music For Christ koor en orkest samen met zanger/voorganger Leen Koster gedurende drie dagen op weg om concerten te verzorgen die geheel in het teken staan van de aankomende kerstperiode. Ze vieren het Kerstevangelie op hun geheel eigen wijze: met vele stijlen gospelmuziek die allemaal met dezelfde passie en gedrevenheid gebracht worden. Uiteraard zullen ook diverse prachtige en bekende kerstliederen ten gehore worden gebracht waarbij het publiek van harte uitgenodigd wordt deze mee te zingen.

OVER MUSIC FOR CHRIST:
Het groot Music for Christ bestaat uit strijkers, blazers, uitgebreid combo en slagwerk. Dit orkest heeft inmiddels zijn sporen verdiend met het begeleiden van bekende artiesten als David Phelps, Don Moen, The Hoppers, Marshall Hall, Russ Taff, Ernie Haase en vele anderen.

Het geselecteerde kernkoor is met haar warme en uitgebalanceerde koorklank een grote aanwinst voor deze avonden.

Het orkest en koor staan vanaf de oprichting onder leiding van dirigent Aad Contze.

OVER LEEN KOSTER:
Leen Koster is zowel als predikant en zanger geen onbekende meer. Zijn mooie stemgeluid en inlevende (levens)liedjes leveren regelmatig vergelijkingen op met Marco Borsato. Leen zingt over het (geloofs)leven op zijn albums ‘Diep van Binnen’ en ‘Dichterbij dan Ooit’. Sinds kort zijn hier (oudere) Engelse gospels aan toegevoegd. Een artiest die je raakt; telkens weer!

Aanvang 19.30 uur