Leerlingen van Greijdanus Meppel organiseren op zondag 31 oktober om 19.00 uur een sing-in in de kerk De Levensbron, Esdoornlaan 3 te Rouveen. Tijdens de sing-India zal er gecollecteerd worden voor India, een project van De Verre Naasten. Deze actie is uitgezet door scholengemeenschap Greijdanus Meppel. Leerlingen mochten hun eigen idee bedenken hoe ze zoveel mogelijk geld op kunnen halen voor het goede doel. Pieter Hoeve, Tobias Poolman, Tamar Poolman en Susan Lindenholz zijn allemaal lid van de muziekvereniging Prinses Margriet. Daarom kwamen zij op het idee om een sing-India te organiseren. Zij zullen zelf de samenzang begeleiden op saxofoon, trompet en drumstel. Verder zullen ook nog meewerken: Barry Poolman – saxofoon, Kirsten Visscher – saxofoon, Jose Pruim – saxofoon; Joke Bonte- trompet; Celine Kruidhof-zang; Harm Hoeve -orgel en piano. De sing-in zal ongeveer een uur duren. U kunt uit volle borst meezingen want er staan veel bekende liederen op het programma. Jullie zijn allemaal van harte welkom, maar je moet je wel opgeven in verband met de corona maatregelen. Dit kan via www.levensbronrouveen.nl/aanmelden