De energieprijzen stijgen. Steeds meer inwoners vragen zich af hoe ze de energiekosten in de hand kunnen houden. In een verduurzaamde woning woont u voordelig, energiezuinig en comfortabel. Daarom is het verduurzamen van uw huis één van de beste investeringen die u kunt doen, mede dankzij subsidies van de overheid.

Tijdens dit webinar van de gemeente Staphorst op maandag 15 november 2021 van 20.00 tot 21.00 uur hoort en ziet u hoe u dat als woningeigenaar goed kunt aanpakken. In nog geen uur tijd bent u op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de actuele subsidies.

Na afloop kunt u zich aanmelden voor een gratis basis energieadviesgesprek met onze energieadviseurs. Bent u een woningeigenaar in de gemeente Staphorst? Doe mee!

Aanmelden

Wilt u liever een webinar terugkijken in uw eigen tijd, wanneer u wilt? Dit kan tot 1 januari 2022:

Webinar terugkijken