Deze maand, oktober 2021, is het veertig jaar geleden dat op Muldersweg 8 De Haan Boeken begon. Dit jubileum willen we in de herfstvakantie vieren. Zo is er voor elke klant een, door onszelf ontwikkeld, jubileummagazine beschikbaar. Hierin leest u over het ontstaan van de winkel, ervaringen van (oud-)collega’s en grappige anekdotes. Verder vindt u er leuke boekentips en spetterende aanbiedingen! Kom dus zeker even zo’n magazine halen!

Jeugdboekenschrijfster Mirjam Schippers zou naar onze winkel komen. Helaas hebben we dit moeten cancelen door de toename van het aantal coronabesmettingen. Maar… D.V. volgend jaar hoopt ze wel hier naartoe te komen rond de verschijningsdatum van het derde deel van haar serie ‘Samen’.

Voor de kinderen van groep 5 t/m 8 is er de hele week een speurtocht te doen. Ben jij een echte boekenwurm? Kom dan naar de winkel om naar boeken te speuren!  Op 30 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt, voor hem/haar hebben we leuke prijs!