Wij als de Zonnebloem, afdeling Staphorst proberen samen met onze gasten/deelnemers door een zeer moeilijke tijd heen te komen.

Alle geplande activiteiten voor de deelnemers kunnen we tot nu niet uitvoeren, dus blijven we op een andere manier met elkaar verbonden en dat doen we in dit geval met het uitdelen van 240 paasattenties bestaande uit een prachtig puzzelboekje van de Zonnebloem en een zak met lekkere paaseieren. Daar wij dit keer de mogelijkheid hadden om wat extra attenties uit te delen hebben we daar natuurlijk gebruik van gemaakt en dit werd gewaardeerd waardoor we nieuwe gasten op onze lijst konden toevoegen. Veel vrijwilligers zijn de afgelopen drie dagen druk geweest deze attenties af te leveren.

De Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.

Wij van de Zonnebloem hopen natuurlijk met u dat we deze moeilijke tijd snel achter ons kunnen laten en wij met onze deelnemers de activiteiten weer op kunnen pakken. Diverse malen vernamen we dat het einde van de tunnel in zicht was maar we hopen nu echt dat dit ook eens de werkelijkheid wordt. Wij zijn een doelgroep die beperkt is in haar bewegingsvrijheid en door Corona is het risico op sociaal isolement groot.                                                                                                                                                                              Met deze paasattentie proberen we in dit voorjaar niemand van onze deelnemers te vergeten.  Er zijn voor elkaar is op dit moment heel belangrijk. De deelnemers willen graag weer naar buiten en onder de mensen zijn en dat willen wij als vrijwilligers ook.                                  

Blijf gezond en wij denken aan jullie.