Velen maken in deze coronatijd gebruik van de mooie MTB route in het Staphorster bos. De WTC Staphorst Rouveen onderhoud deze route gedurende het seizoen en eenmaal per jaar organiseert zij een morgen om de route winterklaar te maken. Voor dit jaar staat deze onderhoudsmorgen geplant op zaterdagmorgen 30 oktober a.s.

Het is de bedoeling om de hele route up to date te maken, de water gaten opschonen, eventueel zwerfvuil te verwijderen, rem gaten te dichten en daar waar nodig de route te optimaliseren.

Wilt u ook een morgen lekker buiten bezig zijn, meld u dan aan op mtbroute@wtcstaphorst-rouveen.nl  Geeft u bij uw aanmelding ook uw 06 nummer even door, daar we voor deze morgen een specifieke app hebben aangemaakt voor directe en praktische communicatie

De morgen start om 08.00 uur bij de Zwarte Dennen en wordt om 12.00 uur afgesloten met een lunch, tussen door wordt er voor de koffie gezorgd. Deelname is gratis, leuker kunnen we het niet maken!