Elly Scholing en Femmie Bovenhuis zijn 25 jaar geleden begonnen als vrijwilligsters/bestuursleden bij de Zonnebloem afdeling Staphorst en hebben zich altijd belangeloos voor de vereniging ingezet. Elly en Femmie werden dan ook even in het zonnetje gezet en tevens van harte gefeliciteerd.

Femmie Bovenhuis heeft besloten om na 25 jaar definitief te stoppen met de Zonnebloem wat we natuurlijk minder leuk vonden maar één en al lof voor wat zij heeft betekend voor de vereniging.

De Zonnebloem is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Door huisbezoek, aangepaste activiteiten en vakanties wil de Zonnebloem eenzaamheid van mensen voorkomen.

Jullie inzet werd dan ook beloond met een prachtige insigne met een oorkonde en een mooie bos bloemen welke werden uitgereikt door de bestuursleden.

Femmie ontving door haar vertrek ook nog een mooie waardebon.

Hopelijk blijft Elly de Zonnebloem nog een poosje een warm hart toe dragen.