Na de buitengebieden en de diek in de gemeente Staphorst voorzien is van glasvezel, en dus razendsnel dit weblog kunnen bezoeken, stelt GlasvezelBuitenhuis het ook voor de bewoners van de kern in Rouveen beschikbaar.

Vanavond was er een inschrijf- en informatieavond bij d’ Olde Skoele die goed bezocht werd.

Op diverse social platformen regent het klachten over glasvezel, maar dat is eigenlijk niet meer dan logisch. Geen situatie is hetzelfde en hoe gek het ook klinkt, de mensen die tevreden zijn zetten hun bevinden niet massaal op internet. Sterker nog, als iets goed gaat verteld u dat gemiddeld aan 3 anderen en als iets niet goed gaat zegt u het aan 10 anderen…

Lokale verkopers zijn:
Boessenkool computers
G & A Computers
Koster ICT
CompuStore Staphorst

Voor meer informatie zie de poster hieronder…