Na bijna een jaar zonder competitiewedstrijden vanwege de coronapandemie is het seizoen weer begonnen. TTV Staphorst speelt met twee senioren en twee jeugdteams in de afdeling Oost. De spits werd afgebeten door de jeugdteams.

Het 1Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdag uit tegen het 2e team van Smash 70 uit Hattem. Mark Mussche en Jaron Mussche moesten zich voor het eerst in de hoofdklasse zien waar te maken, ze werden aardig op de proef gesteld. Mark had de meeste moeite en won twee van de vier enkelpartijen. Jaron moest ook flink aan de bak, maar hij won alle vier enkelpartijen. Bij beide dubbelpartijen was het kat in’t bakkie voor Mark en Jaron. Een prima start voor Staphorst 1, een 2-8 winst.

Het 2Staphorster jeugdteam speelde vorige week zaterdagmorgen in de 3e klasse hun uitwedstrijd tegen het 4e team van Smash 70 uit Hattem. Jonathan Drost, Bert Krale en Jennieke Krale wisten zich aardig goed te weren.. Het Staphorster trio had echter meer verdiend, want de meeste partijen moesten in vier games beslist worden. Jonathan en Jennieke wisten geen punten mee naar huis nemen. Bert Jan was goed bestand tegen zijn drie tegenstanders, van de drie enkelpartijen won hij er twee. Bij het dubbel ging het winstpunt nipt aan Jonathans en Bert Jans neus voorbij. Eindstand 8-2 voor Smash 70 4.