Bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms doet bewegen pijn. Bijvoorbeeld wanneer je reuma hebt of artrose.  Soms wil het bewegen niet meer, omdat je spieren te zwak worden of je de coördinatie niet meer hebt om goed te lopen, zoals bij MS of de ziekte van Parkinson.  Voor deze groep mensen heeft Ter Harmsel fysiotherapie de oplossing om toch te kunnen bewegen: Hydrotherapie.  

Hydrotherapie is bewegen in water. Door de opwaartse druk van het water is de belasting op spieren en gewrichten veel minder en kan veilig en pijnvrij worden bewogen onder de leiding van de fysiotherapeut.  Hydrotherapie wordt iedere dinsdagmiddag gegeven tussen 13.15 uur en 14.15 uur door Ter Harmsel fysiotherapie in zwembad De Broene Eugte in Staphorst.  

Heeft u een aanvullende verzekering? Afhankelijk van uw pakket wordt hydrotherapie vaak (deels) vergoed. Kom ook in beweging en vraag de mogelijkheden. Voor informatie en opgave kunt u mailen naar info@fysioterharmsel.nl of bel 0522-291950