Op woensdagavond 22 september organiseert Ter Harmsel fysiotherapie een hardloopevent voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers in het Medisch Centrum van Staphorst.  Deze avond wordt verzorgt door Wim ter Harmsel in samenwerking met ervaren hardloper Lamko Hulzebos van Runnersworld Hoogeveen en Hoka hardloopschoenen.

Tijdens het event krijgen deelnemers veel informatie over hardlopen, hardloopanalyse en hardloopschoenen. Hardloopblessures komen veelvuldig voor door een verkeerde looptechniek, verkeerd schoeisel of een slechte trainingsopbouw.  Dit kan vervelende blessures opleveren. Lamko Hulzebos zal op deze avond ingaan op een goede hardlooptechniek en veelgemaakte fouten. Wim ter Harmsel presenteert de hardloopanalyse Pro in relatie tot  blessures. Hoka laat je ervaren waarom hun schoenen wereldwijd zo geliefd zijn en dat een goede hardloopschoen het verschil kan maken.  Die avond is er ook de mogelijkheid om de testsets van Hoka uit te proberen.

Het gratis hardloopevent begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).  Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Aanmelding voor deze avond is verplicht en kan tot uiterlijk zaterdag 18 september via info@fysioterharmsel.nl. Bij interesse voor het testen van de Hoka hardloopschoenen vragen wij je om vooraf je schoenmaat door te geven.