Het lijkt onwerkelijk door de aanhoudende Corona maatregelen, maar na bijna een jaar zonder hun geliefde sport is voor de Tafeltennisvereniging Staphorst het seizoen 2021-2022  begonnen. Sommige leden stonden vorige week alweer te popelen om weer een balletje te slaan. De trainingen worden maandag 23 augustus hervat.

Net als bij andere sporten waren ook bij de tafeltennissport de afgelopen competities  volledig in het water gevallen. Doordat de NTTB de competities stil moest leggen, zijn er bijna geen wedstrijden gespeeld en mocht er later ook niet meer in de zaal gespeeld worden.

Onze hoop is erop gevestigd dat de najaarscompetitie 2021 weer gewoon helemaal uitgespeeld kan worden.

Nieuwe leden kunnen (als zij dat willen) zich ook voor de competitie opgeven, maar natuurlijk is het geen verplichting om direct al aan de competitie mee te doen.

Tafeltennissen kun je al vanaf 8 jaar beoefenen.

Ook wil de tafeltennisvereniging Staphorst zich richten tot oud leden:

Heeft u er al eens over gedacht om uw oude favoriete sport weer op te pakken?

Tafeltennis is een sport die op ieder niveau met veel plezier beoefend kan worden, een leuke sport waarbij je met concentratie, snelheid, beweging en tactiek je tegenstander te slim af probeert te zijn. Regelmatige lichaamsbeweging en sport zijn goed voor de gezondheid op elke leeftijd.

Waar kunt u terecht:

Nu de Corona versoepelingen een feit zijn dan bent u van harte welkom in de gymzaal aan de Burgemeester van der Walstraat nr.1 , tijdens de trainingen op de maandagavond of op de vrije speelavonden op de vrijdagavond.  Zie tijden op www.ttv-staphorst.nl

De tafeltennisvereniging Staphorst houdt zich uiteraard aan de algemene (hygiëne) basisregels m.b.t. Corona, t.w.

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Ook bij milde verkoudheid thuis blijven.
• Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
• Desinfecteer je handen bij binnenkomst en schud geen handen.
• Hoest of nies in je elleboog en was vaak je handen.

• Vermijd drukte, geef elkaar de ruimte.